Där oväntade vänskaper startar

Ingen utmaning är för stor

Daglig verksamhet

InDies dagliga verksamhet/Teater Satelliten

InDies dagliga verksamhet har en estetisk profil där våra deltagare framför allt arbetar med sång, musik, konst och teater. Verksamheten utgår ifrån våra deltagares önskemål och möjligheter till uteaktiviteter som tex inkluderar djurskötsel finns också vid intresse.

Vi har flera musik och filmstudios där musikproduktion, inspelning av sång och musik och filmskapande finns på schemat.

Vi har en stor ateljé där konstkurser erbjuds på schemat.

Vår teatersal används till repetitioner av både musikal, teaterproduktioner och konserter. Här har vi även öppen scen på fredagar.

En del av verksamheten är musikalinriktad och de som arbetar som musikalartister ingår i vårt inkluderade samarbete med Teater Satelliten. Teater Satelliten är en musikalensemble som främst arbetar med normbrytande musikalproduktioner och verkar för allas rätt till scenen. Om du arbetar hos oss och ingår i Teater Satelliten så arbetar du ibland kvällar och helger.

Våra deltagare tar med sig matlåda eller köper sin mat på någon av de restauranger som finns på torget utanför våra lokaler. Vi har inget kök för tillagning av mat, vi värmer maten i micro.

Vår personal har lång erfarenhet av arbete i daglig verksamhet och målgruppen. Flertalet pedagoger är utbildade inom respektive estetiskt område, såsom sångpedagog, studio och musikpedagog, teaterpedagog osv, men vi har också personal med relevant utbildning för att stötta alla våra deltagare att följa med i det utbud av aktiviteter som erbjuds.

Du hittar oss i nyrenoverade lokaler på stationsallén 2 i Norrviken, precis intill pendeltågsstationen.

Vi har lediga platser på vår gruppbostad med egen regi - läs mer här!